Estoc.ro este un magazin online unde veți o gamă variată de produse utile în casă, grădină și nu numai la prețuri foarte accesibile, cu reduceri de până la 70% față de prețul pieței.

Acest magazin online a fost creat pentru a oferi clienților prețuri mult mai avantajoase decât restul magazinelor. Produsele pe care le găsiți aici sunt produse noi, produse care arată și funcționează ca noi sau cu (mici) semne de uzură. Este o singură categorie destinată produselor nefuncționale, vândute pentru piese, iar aici prețurile au cele mai mari reduceri. În rest, toate produsele funcționează fără probleme chiar și atunci când au semne de uzură.

Pentru o transparență cât mai mare, toate produsele sunt împărțite în diferite clase (A, B, C și D) în funcție de calitate și grad de uzură. Veți ști întotdeauna exact ce cumpărați și cum arată produsul. La produsele cu semne de uzură sau accesorii lipsă, sunt adăugate poze reale.

Categoriile principale sunt Pentru casă, Curte și grădină, Sport & timp liber, Mașini, scule și unelte, Pentru copii, Diverse produse și Incomplete și defecte.

Toate produsele beneficiază de o perioadă de garanție și de un drept de retur de 14 zile.

Ce înseamnă diferitele clase?

Clasa A
Produse aproape ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente, complete și 100% funcționale. Posibile mici zgarieturi sau cu ambalajul original deteriorat sau lipsă.

Clasa B
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.

Clasa C
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.

Clasa D
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, de motor sau de menasim etc, care se vând în general pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.

* Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D).