- 50%

Ventilator cu LED FARSUND R62662101 47CM

349,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 700,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit. 2 dintre elice sunt rupte, dar functioneaza – se pot vedea in imagini.

Acest ventilator de tavan are un diametru de 47 cm si o inaltime de 20 cm. Placa de montare are un diametru de 21,5 cm si o inaltime de 10 cm.

Lumina LED integrată a ventilatorului de tavan este reglabilă de la 2700K (alb foarte cald) la 4000k (alb neutru).

Ventilatorul de tavan este realizat din oțel cu plastic și material textil.

Abajurul are o culoare gri, dar materialul acestuia este translucid si când lumina este aprinsă, acesta isi deschide culoarea.

Ventilatorul de tavan este ușor de operat cu telecomanda furnizată.

Ideal pentru camera de zi, dormitor sau birou.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.