Ușă automatizată Pealov pentru deschiderea/închiderea cotețului pentru păsări de curte, cu temporizator și senzor de lumină

455,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 899,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are mici semne de uzură pe carcasa de plastic. 100% funcțional.

Ușa este potrivită pentru toate păsările de curte. Este fabricată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, care nu este ușor de îndoit sau spart și oferă un timp de funcționare lung. Automatizarea acestei uși poate proteja inclusiv împotriva prădătorilor, nedeschizându-se în afara programului setat de dvs.

Funcția de sincronizare este foarte simplă și practică. Setați ora pentru deschiderea sau închiderea automată. Când a venit momentul, funcționează automat.

Senzorul de lumină automat și reglabil vă permite să deschideți ușa în zori și să o închideți la amurg, fiind declanșat de schimbarea luminii soarelui.

Nu necesită cablaje complicate în timpul instalării. Puteți atașa dispozitivul de deschidere a ușii și pur și simplu îl conectați pentru a vă asigura că păsările și puii lor sunt protejați noaptea.

Pachetul include și două telecomenzi, pentru control comod la distanță.

Controlerul funcționează pe curent (220 V) sau pe 4 baterii alcaline AA. Ceea ce înseamnă că acesta va funcționa în continuare, chiar și în cazul unei pene de curent. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.