Umbrela de furtuna STORMaxi - Impliva albastra

77,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Are bara indoita (a se vedea in poza!), dar nu ii afecteaza functionalitatea.

Umbrela de furtună Impliva STORMaxi® este eficientă și elegantă. Această umbrelă de furtună aerodinamică a fost testată în tunelul de vânt pentru a rezista cu ușurință la vânt de 100 km/h.

Această umbrelă de furtună cu aspect unic trece fără efort prin vânt, de la o adiere de vară la o furtună puternică. Datorită designului său inteligent, umbrela Impliva STORMaxi® nu se va inversa și este rezistentă la vânt până la forța vântului 10, adică vânturi de 100 km/h.

STORMaxi® este atât o umbrelă de furtună eficientă, cât și foarte durabilă.

Umbrela de furtună STORMaxi® oferă protecție maximă împotriva ploii, stil impecabil, cea mai mare rezistență la vânt și o structură simplă, dar foarte robustă, făcută să reziste mulți ani.

Caracteristici

  • Rezistent la vânt până la 100 km/h.
  • Arbore din aluminiu.
  • Cadru din fibra de sticla cu imbinari intarite.
  • Mâner finisat cauciuc negru.
  • Mecanism de deschidere-închidere lină.
  • Culoare: Albastru Regal.
  • Lungime inchis: 82 cm.
  • Dimensiune maxima la deschidere: 90 cm.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.