Trotinetă pliabilă Hudora Youth Air GS 205, cauciucuri pneumatice, alb/argintiu

530,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 735,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

HUDORA BigWheel Youth Air GS 205 este un scuter din aluminiu de înaltă calitate, cu un mecanism intuitiv de pliere și o suport de picioare deosebit de jos.

Roțile subțiri permit viteze mari și multă distracție.

Trotinetele erau înainte doar pentru copii. Vremurile s-au schimbat și astăzi multe fete și băieți mai mari, adolescenți și adulți merg și ei cu scutere. Un scuter care se pliază rapid este perfect pentru naveta zilnică către serviciu sau școală.

Avantajele produsului

  • clapete de noroi foarte lungi atât pe roțile din față, cât și pe cele din spate
  • Mânere de siguranță cu protecție la impact, un suport
  • frână de frecare spate și reflectoare pe ghidon și punte (elemente de siguranță suplimentare)

Ghidonul este reglabil pe înălțime și, astfel, se adaptează utilizatorilor săi. BigWheel este disponibil în multe combinații de culori diferite. Datorită greutății maxime ridicate a utilizatorului, de 100 kg, acest scuter este potrivit și pentru adulții sportivi.

Detalii tehnice

  • Roti 205 mm
  • Duritate roți 87 A
  • Tehnologie/Material PU turnat, 87 A
  • Rulmenți ABEC 5
  • Curea de umăr pliabilă, reglabilă
  • Greutate maximă utilizator 100 kg
  • Înălțime maner ajustabilă de la 79 pana la 104 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.