Trotinetă de oraș pentru adulți Hesyovy T-style, pliabilă, reglabilă în înălțime, din aluminiu, roată de 195mm

299,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 450,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Stabil, disponibil rapid și ușor de transportat datorită funcției de pliere. Trotineta pliabilă Hesyovy pentru adulți este acum una dintre cele mai bine vândute trotinete.

Construcția de înaltă calitate atrage imediat atenția celor interesați. Trotineta Hesyovy are aliaj de aluminiu și jante de 20 cm. În plus, un mâner reglabil pe înălțime asigură întotdeauna că dispozitivul garantează utilizatorilor o călătorie adecvată înălțimii lor.

La acest model de trotinetă, nu este adăugat motor. Ceea ce înseamnă că trotineta este alimentată de mișcările umane, la fel și viteza de deplasare.

Cu toate acestea, ușurința de utilizare este remarcabilă: puteți transporta cu ușurință scuterul prin oraș folosind mecanismul de pliere. Și puteți lua cu ușurință dispozitivul inclusiv în tren sau metrou. Greutatea scuterului (5,7 kg) este, de asemenea, ușor de gestionat. În plus, Hesyovy Scooter are o capacitate maximă de până la 100 kg, datorată construcției sale stabile.

Practic, trotineta poate fi folosită nu doar pe asfalt, ci și pe iarba sau teren pietruit. Acest lucru este posibil prin construcția roților supradimensionate. În plus, o frână de picior în spate și structurile punții apropiate de sol asigură tracțiune echilibrată pe orice teren.

Avantajele produsului

 • Micro scuter de înaltă calitate (kickstarter) pentru oraș cu funcție de pliere - ca rezultat, puteți duce cu ușurință dispozitivul oriunde (metrou, tren)
 • Cadrul din aluminiu de înaltă calitate, construcția roților supradimensionate și un mecanism de pliere asigură stabilitatea
 • Construcție robustă cu aliaj de aluminiu și roți de 20 cm
 • Roțile asigură concentricitatea optimă chiar și pe drumuri cu denivelări - acest lucru vă permite să utilizați scuterul pe iarbă, pietricele sau asfalt
 • Nu este necesar permis de conducere
 • Aparatul poate fi folosit atât de adulți, cât și de tineri
 • Greutatea minimă de încărcare este de 100 kg. Scuterul cântărește 5,7 kg

Detalii tehnice

 • Culoare: negru
 • Material: aluminiu
 • Dimensiuni: 84 x 33 x 15 cm
 • Capacitate maximă suportată: 100 kg
 • Greutate: 6 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.