- 34%

Tocător cereale Kerbl 750W, capacitate găleată 18l

1.065,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.625,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Tocătorul electric Kerbl este ideal pentru măcinarea rapidă a tuturor cerealelor în gospodărie, fiind prevazut cu galeată antipraf, cu mâner și capac cu închidere automată în momentul demontării.

Detalii tehnice

  • 230 V;
  • 3 picioare stabile;
  • Tocător cu lame;
  • Performanță/h: Ø 2,5 mm = 130 kg/oră; Ø 8 mm = 260 kg/oră;
  • Capacitate galeată: 18 litri;
  • Se livrează inclusiv cu 4 site cu diametrul găurilor de: 2,5 mm, 4 mm, 6 mm și 8 mm.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.