- 30%

Toaleta portabila Porta Potti 365

420,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 600,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Thetford Porta Potti Qube 365 este o toaleta chimica de dimensiuni mari.

Sistemul de spalare consta dintr-o pompa manuala cu piston.

Este usoara si usor de utilizat si garanteaza o spalare puternica.

Partea inferioara a Porta Potti Qube este rezervorul de deseuri. Rezervorul de stocare a deseurilor are o capacitate de 21 litri si este usor de transportat. Indicatorul de nivel integrat face usor si rapid citirea atunci cand caseta trebuie golita.

Rezervorul de apa de spalare are o capacitate de 15 litri si, impreuna cu vasul de toaleta, formeaza partea superioara a toaletei portabile.

Scaunul si capacul toaletei sunt detasabile.

Toaleta chimica a lui Thetford este durabila, din plastic usor si de inalta calitate si usor de curatat si de intretinut datorita formelor rotunde.

Nu este necesara dezasamblarea sau curatarea pieselor libere.

Gura de turnare integrata si butonul de aerare la indemana asigura golirea rezervorului de deseuri fara stropire.

Carateristici

  • Volum bazin apa: 15 litri
  • Volum bazin rezidual: 21 litri
  • Dimensiuni: 414 x 383 x 427 mm
  • Actionarea jetului de apa: piston
  • Indicator nivel bazin rezidual: Da
  • Greutate : 4 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.