- 30%

Termostat de cameră Honeywell Round Modulation T87M

280,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 400,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Honeywell Round Modulation este un termostat de cameră modulant ușor de utilizat, care oferă, de asemenea, încălzire eficientă din punct de vedere energetic.

Setați temperatura dorită rotind inelul de reglare.

Honeywell Round Modulation este un termostat digital de cameră care ajustează continuu capacitatea Centralei termice la necesarul de căldură. Acest lucru face posibil un control foarte precis al temperaturii.

Pe lângă temperatura actuală a camerei, fereastra de afișare conține informații despre funcționarea centralei.

Funcționează fără baterii. Alimentarea este asigurată de conexiunea de comunicare OpenTherm® între centrala și termostat.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.