- 61%

Telecomandă Rademacher DuoFern standard (6 canale) pentru dispozitivele DuoFern

199,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 517,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Suportul de perete nu este inclus.

Transmițătorul manual standard DuoFern este o telecomandă pentru receptoarele DuoFern. Este ideal pentru controlul central, de exemplu obloane electrice, copertine și jaluzele sau comandă de pornire / oprire pentru comutarea luminilor. Cu această versiune a transmițătorului manual DuoFern, până la 48 de receptoare DuoFern pot fi operate manual în 6 grupuri.

Transmițătorul manual standard DuoFern are un LED de stare roșu / verde pentru confirmarea vizuală a faptului că toate comenzile au fost recepționate corect. Puteți grupa destinatarii rapid și ușor utilizând cele 6 butoane de grup care pot fi alocate individual. Cu transmițătorul portabil standard DuoFern, este, de asemenea, posibilă setarea ulterioară a punctelor finale și inversarea direcției de rotație a motoarelor radio tubulare.

Detalii tehnice

  • Tensiunea de alimentare: 3 V
  • Tip baterie: 1 x CR 2430
  • Durata de viață a bateriei: aproximativ 2 ani cu patru acționări / zi
  • Frecvența transmisiei: 434,5 MHz
  • Puterea transmisiei: max.10 mW
  • Autonomie: câmp liber cca 100 m în clădire cca 30 m (în funcție de structura clădirii)
  • Dispozitive DuoFern: maxim 8 pe grup (3 grupuri)
  • Funcționare la: + 0 ° C până la + 40 ° C
  • Dimensiuni: 140x43x18 mm (LxWxH)
  • Greutate în g: 160

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.