- 54%

Tastatură fără fir Logitech MX KEYS Mini

159,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipsesc cablul USB-C si tasta UP. In rest, arata ca noua.

Tasteaza cu incredere folosind tastatura creata special pentru eficacitate, stabilitate si precizie. Designul ergonomic se aliniaza cu umerii tai si iti permite sa iti pozitionezi mouse-ul mai aproape de tastatura pentru a reduce intinderea bratului, totodata creste confortul si imbunatateste postura corpului.

Conecteaza MX Keys Mini pentru Mac prin Bluetooth Low Energy cu pana la 3 device-uri Apple. Functia Smart Keys (1) schimba fluxul obisnuit de lucru cu ajutorul tastei Dictation (4) prin care poti transforma vocea in text prin simpla apasare a unui buton, o tasta Emoji prin care se va deschide instant fereastra emoji si un buton Mic Mute/Unmute pentru video-call-uri fluide.

Foloseste-te de un mouse MX Master 3 pentru Mac sau de un mouse MX Anywhere 3 pentru Mac si poti lucra pe mai multe device-uri intr-un singur flux de lucru(1). Transfera fisiere, documente si imagini intre mai multe device-uri Apple.

EXPERIENTA PERFECTA DE TASTARE
Tasteaza cu incredere folosind tastele sferice adaptate formei degetelor.

EXPERIENTA DE TASTARE FLUIDA
Foloseste tastatura creata special pentru eficacitate, stabilitate si precizie.

ILUMINARE SMART
Lumina tastaturii se aprinde in momentul in care iti apropii mainile si isi ajusteaza automat intensitatea.

MULTI-COMPUTER, UN SINGUR FLUX DE LUCRU
Tasteaza pe mai multe computere - si transfera texte, imagini si fisiere intre acestea.

FORMA COMPACTA, CONFORT MAXIM
Layout creat pentru precizie fara efort, design minimalist si ergonomic.

CONECTIVITATE WIRELESS
Conecteaza cu usurinta pana la 3 device-uri Apple prin Bluetooth® Low Energy - nu este nevoie sa folosesti un port USB.

Detaliile produsului:

  • Greutate: 17.86 oz (506.4 g);
  • Dimensiuni: 0.82 x 11.65 x 5.19 in (20.97 x 295.99 x 131.95 mm);
  • Tipul bateriei: LiPo baterie reincarcabila;
  • Durata de viata a bateriei: Pana la 10 zile de la o incarcare completa sau pana la 5 luni, daca functia de iluminare a tastaturii este oprita (3).
  • Compatibil cu Windows, macOS, iOS (2), iPadOS (2), Android (2), Chrome OS (2), Linux (2)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.