- 37%

Taburet pliabil din plastic

55,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 88,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Taburet practic pliabil, potrivit pentru acasă, în deplasare, camping, evenimente muzicale, pentru șezut, etc.

Scaunul poate fi ușor transportat și depozitat datorită pliabilitatii care economisește spațiu. Cu mâner integrat pentru transport ușor.

  • Dimensiuni desfășurat aprox.: 37 cm x 30 cm x 32 cm (HxLxD)
  • capacitate de încărcare aprox.: 100 kg
  • culoare: negru / alb greutate aprox.: 1,47 kg
  • material: plastic.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.