- 37%

Sursa neintreruptibila GC UPS PowerProof 1000VA

315,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Pentru a putea utiliza toate funcțiile sistemului UPS Green Cell, a fost dezvoltat un software special care permite gestionarea avansată a dispozitivului. Aplicația garantează o funcționare simplă și intuitivă, astfel încât utilizarea nu implică nicio problemă. Programul oferă o previzualizare în timp real a datelor de măsurare, inclusiv a tensiunilor de intrare și de ieșire, a frecvențelor de încărcare a UPS, a temperaturilor echipamentelor și a capacității bateriei. Programați oprirea automată a sistemului, setați notificări și alerte prin e-mail în cazul trecerii la alimentarea cu energie din baterie.

Linie interactivă: Sistemul UPS cu topologie AVR Line-Interactive este o versiune îmbunătățită a sursei de alimentare offline. Acestea sunt echipate cu un stabilizator automat de tensiune care protejează nu numai împotriva întreruperilor de curent, ci și împotriva perturbațiilor din rețea. Aceste surse de alimentare garantează siguranța deplină a tuturor dispozitivelor conectate la UPS.

UPS-urile Green Cell au fost echipate cu baterii AGM de cea mai bună calitate, care au o durată de viață de până la 5 ani, asigurând cea mai bună eficiență. Pentru ca UPS-ul să își îndeplinească pe deplin sarcina, este necesar să alegeți un model a cărui putere să depășească puterea totală a dispozitivelor conectate.

UPS-urile Green Cell garantează cele mai mici timpi de comutare, astfel încât acestea reacționează imediat la căderile de tensiune, asigurând astfel securitatea documentelor și echipamentelor dumneavoastră.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.