- 30%

Storcator de citrice Princess Citrus Juicer Pure 201862

399,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 570,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Datorita finisajului sau din bambus si corpului negru mat, presa de citrice Pure Princess este o adevarata atractie in orice bucatarie moderna. Datorita duzei cu 3 pozitii a storcatorului si sistemului anti-picurare, blatul dumneavoastra va ramane curat. Cu o simpla miscare a mainii, puteti alege sa umpleti doar un pahar sau o carafa. Conul inovator de presare in combinatie cu motorul puternic de 300 W prepara un suc perfect proaspat stors.

Duza cu 3 pozitii
Storcatorul are o duza cu 3 pozitii, pe pozitia neutra actionand ca un opritor de picurare. Apasati gura in jos si stoarceti sucul direct intr-un pahar! De asemenea, puteti impinge duza in sus si sucul stors va curge in vasul de 1 litru. Umpleti carafa cu suc proaspat si serviti-l direct intregii familii. Cu ajutorul capacului inclus, puteti pastra sucul si la frigider pentru cateva zile. Astfel, chiar si cand aveti putin timp la dispozitie, preparati rapid un suc proaspat stors!

Finisaj din bambus
Presa de citrice Pure este unul dintre produsele atragatoare din seria Princess Pure. Toate aparatele din seria Pure se caracterizeaza prin utilizarea bambusului. Acest material durabil si rezistent la uzura nu este doar deosebit de frumos, dar este si robust. In plus, bambusul se deformeaza cu greu, astfel incat picioarele nu se indoaie si storcatorul nu aluneca in timpul utilizarii.

Potrivit pentru toate citricel
Parghia puternica de presare in combinatie cu motorul de 300 W permite ca citricele sa fie presate cu usurinta. In plus, conul de presare este conceput pentru a fi potrivit pentru orice marime de citrice: de la lime la rodie. Asa ca puteti stoarce citricele preferate fara a schimba conul de presare!

Usor de curatat
Cea mai frecventa problema cu un storcator este curatarea indelungata dupa ce ati preparat sucul. Cu presa pentru citrice Princess Pure acest aspect nu va fi o problema. Storcatorul poate fi aproape complet demontat, facandu-l usor de curatat. De asemenea, piesele detasabile pot fi spalate in masina de spalat vase.

Ce este in cutie:

Presa citrice Princess Pure, instructiuni de utilizare

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.