- 24%

Stație meteo profesională fără fir Sainlogic WS3500 cu senzor exterior alimentat cu energie solară, pluviometru, prognoză meteo, anemometru, ecran color

630,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 835,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Experimentați confortul de a vă lua informațiile meteo personale cu dvs. pe computer, tabletă sau dispozitiv mobil.

Stația meteo măsoară viteza vântului, direcția vântului, precipitațiile, temperatura și umiditatea exterioară, radiația solară și radiația UV. Calculează și punctul de rouă, temperatura percepută și indicele de căldură. Senzor extern alimentat solar.

Opțiunea de conexiune WiFi, permite stației dvs. să vă transmită fără fir datele către cea mai mare rețea de stații meteo personale din lume, WeatherUnderground.com

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.