Stație de călcat profesională Polti Vaporella Super Pro, talpă aluminiu, 1750 W, 1.7l, 3 Bar, 120 gr/min, Gri

899,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.589,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are semne de uzură la dopul de siguranță și pe talpă. Lipsește cablul de încărcare. Funcționează fără probleme.

Vaporella Super Pro este o stație de călcat cu generator de aburi și dop de siguranță. Capacul anti-alunecare inclus în pachet vă permite să păstrați stația complet protejată împotriva căderii accidentale și a prafului.

Este un fier de călcat profesional, ideal pentru spălătorii și numai. Are o talpă de aluminiu cu multiple găuri de abur concentrate la vârf + mâner din plută.

Mânerul solid face Vaporella ușor de transportat.

Temperatura fierului și cantitatea de abur pot fi ajustate în funcție de nevoile oricărei țesături.

  • Presiunea aburului până la 3 bar
  • Talpă din aluminiu
  • Mâner din plută, bine izolat ce se menține rece la atingere
  • Capac de protecție
  • Suport fier din silicon antiderapant
  • Buton călcare uscată
  • Ajustare emisie abur
  • Fabricat în Italia

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.