- 35%

Soundbar Philips 6000 Series (TAB6405)

450,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 700,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul arata ca nou, functioneaza perfect. In timpul transportului, s-a crapat plasticul in partea din spate a subwoofer-ului (vizibil in poza). Lipsesc cablul IR si suportul de perete.

Ultrasubtire. Sunet puternic.
Ai televizorul amplasat pe un suport jos? Acest soundbar ultrasubtire are o inaltime suficient de redusa  (3.5 cm) pentru a incapea sub aproape orice televizor si dispune de un subwoofer wireless. Obtii sunet suficient de puternic pentru a-ti aduce la viata muzica, serialele si filmele preferate.

Dolby Audio. Fii in centrul actiunii
Patrunde in atmosfera filmelor si serialelor preferate. Acest soundbar cu subwoofer wireless accepta formatul Dolby Digital pentru o experienta mai extinsa si mai captivanta. Vocile vor fi mai clare. Efectele vor fi mai impresionante.

2.1 canale. Subwoofer wireless pentru bass mai profund.
Tunetul exploziilor. Urletul multimii. Canalele asigura un sunet mai bogat, mai profund si mai clar pentru filmele si serialele preferate.

HDMI ARC. Controleaza soundbarul cu telecomanda televizorului.
Se conecteaza la televizor prin HDMI ARC, permitandu-ti sa controlezi volumul soundbarului cu aceeasi telecomanda pe care o folosesti pentru televizor. Iar cu repetorul IR inclus, poti sa folosesti telecomanda televizorului chiar daca amplasezi soundbarul in fata senzorului IR al televizorului.

Conecteaza sursele favorite pentru sunet mai puternic
Reda liste de melodii de pe dispozitivul mobil prin Bluetooth. Conecteaza surse audio prin intrarea audio, intrarea optica sau USB. Indiferent ce iti place, sunetul va fi excelent cu acest soundbar.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.