- 35%

Slowcooker Tristar VS-3920

238,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 367,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Este zgariat si putin indoit in partea de jos, in timpul transportului.

Mesele sunt gătite lent în slowcooker, ceea ce are ca rezultat carnea mai suculentă și păstrarea nutrienților. Acest slowcooker Tristar are un conținut de 4,5 litri, astfel încât puteți găti pentru întreaga familie.

Slowcooker-ul are un ecran digital pe care puteți regla multe setări, cum ar fi funcția de cronometru. Cu această setare puteți regla temporizatorul și puteți decide cât timp și la ce temperatură trebuie să vă gătească alimentele slowcooker. În acest fel, mâncarea nu se va arde și mâncarea va fi întotdeauna complet gătită.

Are diferite setări de încălzire. În acest fel, puteți găti o tocană în decurs de 3 ore sau puteți găti carnea până la 10 ore. Are, de asemenea, o funcție care menține mâncarea caldă.

Slowcooker-ul Tristar are o oala interioară din ceramică care se poate scoate si spala cu usurinta. De asemenea, carcasa exterioară din oțel inoxidabil este ușor de curățat cu un prosop umed.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.