- 45%

Slowcooker Crock-Pot CSC012X

354,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 645,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Putin indoit in timpul transportului, vizibil in poza. Lipseste piesa G (una din cele 2 palete).

Crock-Pot 5.7L AutoStir Slow Cooker reprezintă o inovație în industria slow cooking. Înarmat cu un cronometru digital și palete care vă amestecă automat preparatul la intervale regulate, acest sistem de gătire lentă se ocupă de procesul de gătire de la început până la sfârșit, în timp ce funcția „Auto Keep Warm” pastreaza mancarea calda pana cand va asezati la masa.

  • Capacitate de 5,7 L, ideal pentru familii mai mari și grupuri de 5-6 persoane.
  • Cronometru cu afișaj digital și funcție „Auto Keep Warm”
  • Serviți direct la masă cu vasul detașabil, care poate fi spălat in masina de spalat vase.
  • Cele 2 setari de caldura ofera o versatilitate mai mare

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.

Similare