- 37%

Slow Cooker Crock-pot CR507 4.7l

175,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 280,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Ideal pentru 5 persoane, acest aparat de gătit electric Slow Cooker Crockpot® 4.7L Digital cu temporizator te ajută să îţi organizezi programul de masă cu precizie.

Modifică și personalizează timpul de pregătire al mâncării în concordanță cu programul tău din timpul zilei. Cronometrul poate fi setat între 30 de minute și 20 de ore, în funcție de setările de gătire ‘High’ și ‘Low’.

Atât pe modul High, cât și pe modul Low se ajunge la aceeași  temperatură, diferența fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crockpot să atingă punctul de fierbere (100°C). În general, acest timp este de 7-8 ore pentru modul Low și de 3-4 ore pentru modul High, însă fiecare rețetă are recomandări specifice, în funcție de ingredientele folosite.

Imediat ce mâncarea este gata, slow cooker-ul face automat trecerea în modul ‘Păstrare la cald’ și cronometrează timpul în care această opțiune a fost activă (maximum 6 ore).

Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.

Vasul de ceramică detașabil poate fi utilizat și pentru servirea mâncarii. Curăţarea lui, cât și a capacului de sticlă termorezistentă se face foarte uşor, inclusiv în maşina de spălat vase.

Vasul din ceramică detaşabil poate fi folosit în cuptor. Nu utilizaţi vasul din ceramică detaşabil pe aragaz, pe plita electrică sau pe grătar.

ATENȚIE! CAPACUL NU POATE FI BĂGAT LA CUPTOR ÎMPREUNĂ CU VASUL CROCKPOT!

Consumul redus de energie al Slow Cooker Crockpot echivalează cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul de gătire Low și între 150 și 220W pentru modul de gătire High.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.