- 48%

Skateboard JoyCruise pentru copii minim 6 ani, adolescenți și adulți, 7 straturi de arțar canadian

85,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 165,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are defect estetic (o zgârietură din cauza transportului).

Recomandată de profesioniști ca o placă entry-level, este suficient de lată și lungă pentru a putea ateriza pe ea. În plus, nu este nici prea grea încât să împiedice trucurile prin răsucire sau răsturnare.

Skateboard-ul JoyCruise a fost proiectat și fabricat cu componente de înaltă calitate, 7 straturi de arțar canadian, cu double kick simetric și concav la ambele capete pentru control și frânare ușor și precis.

Sarcina maximă suportată este de 100kg.

Roțile de 54 mm cu duritate de 95 A sunt ușoare și receptive, ceea ce ajută la flip tricks și skating tehnic, în timp ce poți să îți menții viteza dorită.

Pentru acest model de skate, echipa de designeri a ales o bandă de prindere rezistentă la apă și aderență deoarece acest detaliu poate ajuta semnificativ la trucuri precum Ollie, oferind aderența de care aveți nevoie pentru ca piciorul să se lipească de placă.

Detalii tehnice

  • Model: Starry sky
  • Material: arțar canadian
  • Mărimea roții: 54mm
  • Capacitate maximă suportată: 100kg
  • Dimensiuni: 78.74 x 20.32 x 10.16 cm
  • Greutate: 1.82 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.