- 48%

Sistem audio High Power SONY MHC-V43D

999,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.949,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipsesc telecomanda, cablul de alimentare (clasic, in 2 pini), cablul USB si capacul de la CD player. Unitatea CD/DVD nu se deschide. Sistemul functioneaza fara probleme si este in stare estetica foarte buna.

Cu Spread Sound, două tweetere de înaltă eficiență și difuzoare de înaltă eficiență pentru notele din gama medie, muzica emisă din fața unității ajunge mai departe și toți oaspeții dvs. se pot bucura de un sunet bogat și clar.

Cele două tweetere de înaltă eficiență, care au la bază boxe de tip horn, extind scena de sunet și cresc nivelul presiunii sonore, distribuind sunetul în întreaga locației în care are loc petrecerea.

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare.

Tehnologia DSP creează atmosfera de festival oferind muzicii dvs. ambianța unui veritabil festival de muzică și unui concert live.

Motorul Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește detaliile fișierelor muzicale comprimate, producând un sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

  • Control prin gesturi verticale si orizontale
  • două intrări pentru microfon
  • controlabil prin aplicatia Fiestable
  • functie karaoke ranking
  • Iesire HDMI pentru o configurare simpla
  • poate fi conectat si la TV pentru vizualizarea filmelor preferate
  • Conectare a mai multor dispozitive – se pot asocia simultan pana la 3 smartphone-uri

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.