- 35%

Set tigai/oale ISENVI Avon Chef Deluxe

581,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 895,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

2 din cele 7 vase au mici zgarieturi pe partea din spate, in interior arata impecabil. Restul sunt noi/nefolosite.

Tigăile ISENVI sunt 100% fără PFAS, 100% durabile și potrivite pentru orice sursă de căldură, inclusiv pentru inducție. Cu acest set de oale/tigai din ceramică din 7 piese, puteți găti sustenabil.

Tigăile Avon conțin un mâner ergonomic solid. Nu se incalzeste si se potriveste perfect in mana.

În plus, tigăile sunt echipate cu un strat antiaderent. Acest lucru nu numai că vă asigură că ingredientele nu se lipesc, ci și că puteți continua să gătiți într-un mod sănătos. E nevoie de mult mai puțin ulei și/sau unt.

Acest set de vase de gătit Avon Chef Deluxe din 7 piese conține:

  • Tigaie Avon 24 cm
  • Tigaie Avon 28 cm
  • Wok Avon 36 cm
  • Cratiță Avon 16 cm
  • Oala de gatit Avon 20 cm
  • Oala de gatit Avon 28 cm
  • Tigaie Avon 30 cm
  • Capacele nu sunt incluse!

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.