- 45%

Set tambur cu furtun 15m GARDENA Classic 2662

220,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 400,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori, este in stare foarte buna. Ii lipsesc accesoriile (1 x spritzer de curățare, 1 x conector de apă cu stop, 2 x conectori pentru robinet, 1 x adaptor).

Ideal pentru camping și petrecere a timpului liber: Tamburul cu furtun 15 impresionează prin greutatea redusă și designul compact. Prin urmare, este ideal pentru vacanțe în camping, agrement și sport.

Soluție de udare flexibilă și compactă pentru grădină, casă mobilă și barcă

Tamburul cu furtun 15 GARDENA nu este impresionant doar în grădină – acest set complet practic este și însoțitorul ideal în următoarea excursie de camping, în casa mobilă, pentru activități de agrement și sporturi nautice.

Tamburul cu furtun este ușor de manevrat: furtunul de apă poate fi rulat în sus și în jos fără efort, fără a trage, îndoi sau încurca deranjant.

Datorită materialelor și manoperei de înaltă calitate, acest set de tambur si furtun este foarte robust și durabil.

Datorită greutății reduse, designului său compact și mânerului practic de transport, este confortabil și ușor de transportat.

În plus, puteți plia atât manivela, cât și mânerul de transport, făcând cutia de furtun și mai compactă.

Acest produs este fabricat în Germania și face parte din sistemul original GARDENA.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.