- 48%

Set prize radio Meister 3 + 1, 1100 W - 4 canale, cu telecomandă, funcție de auto-învățare, rază de acțiune 30m

65,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 127,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Prize Meister cu telecomandă pentru pornirea și oprirea comodă a electronicelor și electrocanicelor de la distanță (TV, radio, lămpi, instalații de Crăciun etc). Ideal pentru controlul lămpilor greu accesibile.

Control individual: 4 canale programabile diferite (A - D) oferă opțiuni de configurare flexibile. Reglabil individual în funcție de nevoi sau preferințe. Control ușor inclusiv asupra tuturor canalellor simultan, apăsând butonul destinat tututor “all”.

Ușor de configurat: funcție practică de auto-învățare pentru o configurare ușoară. Conectați priza wireless, selectați canalul dorit de pe telecomandă și conexiunea se face automat.

Pentru un plus de siguranță, s-a adăugat protecție la atingere, clasa de protecție IP20.

Detalii tehnice

  • putere nominală: 1100 W
  • curent nominal: 16 A | radio: 433,92 MHz
  • raza de actiune: 30 m | clasa de protectie: IP20
  • clasa de protectie: II
  • domeniu de aplicare: interior
  • rezistență la temperatură: 0 °C până la +35 °C
  • culoare: alb

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.