- 35%

Set gourmet 4 gratare electrice Princess Dinner4All 103080

678,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.044,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Setul Princess 103080 Dinner4All face posibil ca toți să stea la masă și să vă pregătiți mâncarea pe propriul platou de grătar teppanyaki.

Gătiți în stil teppanyaki pe propria ta placă de grătar

Princess Dinner4All constă din patru farfurii ceramice cu un grătar personal teppanyaki atașat. Fiecare își poate alege mâncarea și o poate pregăti în fața lui. Aromele nu se vor amesteca și este perfect dacă cineva care gătește are o alergie sau o intoleranță alimentară. De acum înainte vă puteți bucura de o cină în stil teppanyaki cu toti prietenii sau familia.

Unitate de mijloc cu tavă de servire

În unitatea centrală se potrivesc până la 4 prize, astfel încât să poți conecta până la 4 plăci de grătar teppanyaki. De la această unitate centrală trebuie conectat un singur cablu de alimentare la o singură priză. Unitatea centrală poate fi închisă cu tava de servire ceramică.

Usor de curatat

Toate plăcile ceramice sunt detașabile și rezistente la mașina de spălat vase. Plăcile de grătar teppanyaki au un înveliș antiaderent, astfel încât nu trebuie să folosiți unt sau ulei și, cel mai bine, nimic nu se lipește de farfurie. Pentru a curăța plăcile grătarului este nevoie doar de un prosop umed sau de o clătire sub robinet.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.