- 35%

Set gourmet 4 gratare electrice Bourgini CHEF'S DINNER PARTY

357,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 550,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori. Este in stare excelenta, ca si nou.

Setul Bourgini CHEF'S DINNER PARTY constă din 4 stații de gătit și de luat masa pentru uz individual și poate fi chiar extins cu un set suplimentar la 5 persoane.

Fiecare stație de gătit și de luat masa are propria sa farfurie ceramică și o tavă de copt.

Tavile de copt au un invelis antiaderent, deci nu este nevoie sa folositi ulei sau unt.

Datorită stațiilor individuale de gătit, nu se amestecă aromele sau gusturile (de ex. pește și carne), ceea ce este util pentru alergii și intoleranțe.

Aveți nevoie de un singur cablu de alimentare pentru toate aceste unități. Cel inclus in pachet are 2 metri lungime.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.