- 35%

Set Fondue Tefal Inox&Design EF265812

227,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Perfect pentru până la 8 persoane, acest set pentru fondue vine cu un termostat reglabil care se ajustează cu ușurință la ulei, brânză, ciocolată și multe altele.

Bucurați-vă de setul de fondue într-un mod relaxat și sigur pentru întreaga familie, datorită peretelui exterior izolat termic, care rămâne rece și, prin urmare, întotdeauna sigur la atingere.

Curățarea este la fel de usoara datorită vasului detașabil și acoperit antiaderent și spațiului de depozitare integrat pentru depozitarea furcilor.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.