- 55%

Set de oale și tigăi cu inducție Amazon Commercial, 12 bucăți, oțel inoxidabil

399,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 895,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are mici semne de uzură. Este în stare foarte bună, complet.

Compoziție în 3 straturi: interiorul din oțel inoxidabil de care alimentele nu se lipesc, miezul din aluminiu care distribuie căldura uniform în timpul gătitului și exteriorul din oțel inoxidabil care oferă rezistență și luciu.

MÂNERE ROBUSTE
Mânerele generoase din oțel inoxidabil turnat oferă o prindere sigură, confortabilă și rezistentă la căldură. Pentru rezistență și durabilitate, sunt fixate cu nituri.

CAPACE DIN OȚEL INOXIDABLE
Capacele strânse rețin căldura pentru o experiență de gătit cât mai eficientă, ajutând la conservarea sucurilor, nutrienților și a aromelor.

Utilizare și îngrijire

Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv plite cu inducție, se potrivesc la cuptor până la 500 de grade Celsius. Se pot spăla în mașina de spălat vase.

Setul include:

  • 3 tigăi (20,32 cm, 25,4 cm și 30,48 cm)
  • 2 oale pentru sos mici, adânci (1,89 litri / 2,83 litri) cu capac
  • 1 oală pentru supă cu capac (7,57 litri)
  • 1 tigaie mare cu capac (3,31 litri / 26,67 cm)
  • 1 steamer (20,67 centimetri)

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.