- 37%

Set de karaoke LENCO BTC-070BK

219,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori. Prezinta zgarieturi fine din timpul transportului.

Acest dispozitiv vă permite să controlați sunetul și lumina, permițându-vă să creați o atmosfera de petrecere. Când este complet încărcat, poate fi folosit până la 10 ore.

Folosind conexiunea Bluetooth® 5.0, puteți transmite în flux melodiile preferate de pe smartphone sau tabletă. De asemenea, puteți reda muzica preferată fără Bluetooth® folosind intrarea AUX, intrarea cardului micro SD sau intrarea USB.

Cântați folosind microfonul BTC-070. Este echipat cu control de volum și ecou. Cu o lungime a cablului de 1,70 metr, vă puteți plimba în timp ce cântați. De asemenea, microfonul poate fi pus în suportul inclus. Suportul este detasabil si inaltimea sa reglabila pana la 1,3 metri. Muzica este redată pe un difuzor cu o putere de 8 wați.

Specificațiile produsului

  • Bluetooth® 5.0
  • Efecte luminoase
  • Reglarea volumului microfonului
  • Controlul ecoului
  • Baterie reîncărcabilă integrată
  • Capacitatea baterie: până la 10 ore
  • Conexiuni: intrare microfon de 6,5 mm, intrare USB,
  • Cititor de carduri Micro SD, intrare AUX de 3,5 mm
  • Inclus: telecomandă, adaptor AC, cablu de intrare AUX, microfon, suport

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.