- 37%

Set camping, plaja, calatorii (cort pop-up si saltea) DERYAN Baby Luxe

345,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 550,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest set de călătorie vine ca un pachet complet. DERYAN Baby Luxe oferă protecție împotriva soarelui, țânțarilor și a altor insecte. In acelasi timp, asigura o buna circulare a aerului. Cu cele 1,8 kg ale sale, se poate lua in vizitele la părinți, familie, prieteni, vacanțe.

DERYAN Baby Luxe are un fund dublu în care este plasată salteaua autogonflabilă. Salteaua auto-gonflabilă este non-toxică.

Protecție UV de 50%.

Se pliază și se desface în cel mai scurt timp

Ușurința de utilizare, calitatea și siguranța sunt priorități de top pentru familia DERYAN. Materialele folosite pentru fabricarea DERYAN Baby Luxe sunt ignifuge și rezistente la 50% UV. În plus, toate corturile au următoarele certificate de testare: NF EN1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 și 91-1292.

Specificații ale produsului

  • Conținut: cort de călătorie, saltea autogonflabilă (2,5 cm grosime), husă din bumbac cu fermoar
  • Material: poliester
  • Greutate: 1,8 kg
  • Dimensiuni pliat (l x l x h): 36 cm x 12 cm x 36 cm
  • Dimensiuni desfășurată (l x l x h): 120 cm x 75 cm x 50 cm
  • Caracteristici: 50% protecție UV, potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2,5 ani

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.