- 51%

Set 4 prize wireless cu telecomandă Brennenstuhl RC CE1 4001

107,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 219,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Setul de comutatoare wireless de la Brennenstuhl impresionează prin calitatea și siguranța sa în toate domeniile. Cu patru prize controlate radio pentru utilizare în interior, acest set oferă o mulțime de opțiuni pentru mai mult confort acasă.

Porniți și opriți ușor electronicele de divertisment, lămpile, ventilatoarele și multe altele, cu ajutorul telecomenzii. Nu numai că au protecție sporită la contact, dar pot opri sau porni într-un mod comod, prin atingerea unui singur buton, dispozitivele electrice și lămpile de până la 1000 W.

De asemenea, este de mare ajutor pentru cei bolnavi sau cu mobilitate redusă.

  • Afișarea stării de comutare pe receptor poate fi operată și manual
  • Utilizare simplă și flexibilă prin codificare de auto-învățare
  • Fără erori datorită celor peste 65.000 de coduri diferite
  • Stocarea permanentă a codării chiar și în cazul unei pene de curent lungă
  • Raza de actiune pana la 25 m
  • Frecvență 433,92 MHz

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.