- 45%

Set 3 cutii depozitare cu capac (24 * 24 * 36 cm)

55,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Capac cu fixare - Recipiente de depozitare rezistente, echipate cu un capac cu fixare pentru a vă asigura că articolele sunt protejate de praf și insecte. Designul capacului încastrat permite o stivuire sigură și organizată atunci când tocurile nu sunt folosite.

Depozitare stivuită - Aceste coșuri de depozitare cu capace se stivuiesc fără crăpare sau flambaj. Mânerele încorporate fac aceste cutii să fie ușor de transportat.

Coș de depozitare ideal pentru scule, unelte, accesorii, pânză, țesături, rechizite de birou, unelte, jucării etc.

Pentru depozitare în dulap, rafturi de garaj, organizare a mașinii și multe altele.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.