- 46%

Seif digital pentru copii Kosmos Die drei 631543 Digital Tresor

81,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Seiful digital Kosmos Die drei este o ascunzătoare secretă pentru comorile copiilor. Protejează de intruși toate comorile importante cu un cod de patru cifre reglabil individual.

Alarma vocală și cod din 4 cifre - doar cu codul numeric se poate deschide seiful copilului, dacă accesul este neautorizat proprietarul este avertizat printr-un indicator secret și alertă vocală.

Jucărie ideală atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Vârsta minimă recomandată: 6 ani.

Necesită 3 bateriii AAA care nu sunt incluse în pachet.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.