- 34%

Scaun gaming Trust GXT 716 Rizza RGB, Negru

719,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este ca nou, a fost doar testat.

350+ Moduri RGB
Trust Rizza poate fi cu personalizat. Tuburile RGB colorate pot fi setate in 12 culori fixe diferite, luminozitatea poate fi ajustata si puteti alege din peste 350 de moduri RGB diferite cu ajutorul telecomenzii. Luminile sunt alimentate de powerbank-ul insotit, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa conectati un cablu la PC.

Gaming confortabil pentru ore intregi
Acest scaun de gaming de inalta calitate este reglabil. Asezati pernele reglabile pentru gat si lombare unde doriti si bucurati-va de joc fara sa va faceti griji cu privire la durerile de spate.

Robust
Datorita cadrului de baza solid, Trust GXT 716 este extrem de robust. Rotile mari asigura mobilitate, in timp ce scaunul rotativ complet la 360° va permite sa va intoarceti rapid atunci cand este nevoie. Trust Riza face ca orice gamer - cu o lungime de pana la 2 m si cu o greutate de pana la 150 kg - sa se joace confortabil.

Comoditate
Telecomanda va permite sa alegeti setarile pe care le doriti. Ori de cate ori opriti Rizza, acest scaun isi aminteste ce setari RGB va plac data viitoare cand il porniti din nou. Iar dupa ce ati reglat Rizza dupa bunul dvs. plac, nu trebuie decat sa puneti telecomanda in buzunarul integrat care contine si powerbank-ul.

 • Manevrare: Manual
 • Material: Piele sintetica
 • Material structura: Metal
 • Greutate: 18 Kg
 • Lungime: 68 cm
 • Adancime: 53 cm
 • Inaltime: 134 cm
 • Culoare: Negru
 • Greutate maxima: 150 Kg
 • Inaltime spatar: 80 cm
 • Inaltime ajustabila: 45 - 53 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.