- 63%

Scaun de bicicletă pentru copii Bobike Junior Classic negru

159,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 434,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa D
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Lipsesc pernuțele de la scaun (sezut si spatar).
*Lipseste un element de prindere al ansamblului pe cadrul bicicletei (vezi poza).

Classic Junior Plus oferă suport copiilor care sunt suficient de mari pentru a sta independent pe spatele bicicletei, dar care nu pot acoperi distanțe mai lungi singuri. Este potrivit pentru copiii cu o înălțime minimă de 110 cm.

Centura de mijloc îi împiedică să se ridice în mers. Scaunul oferă un suport pentru geantă, iar când nu este folosit, acesta se rabatează și poate fi folosit ca suport de obiecte.

Bobike Junior Plus poate suporta o greutate de până la 35 de kilograme.

Bobike Classic Junior Plus vine cu feronerie de montare pentru atașarea la tubul scaunului. Acest atașament se potrivește tuburilor rotunde cu un diametru de 28-40 mm și necesită 80 mm spațiu pentru tub. Se potrivește bicicletelor de 28" și 26". Dacă bicicleta are suport, lățimea suportului nu poate depăși 160 mm.

Detalii tehnice

  • Material aluminiu
  • Culoare negru
  • Mărime universal
  • Dimensiuni ‎29.69 x 52.91 x 12.9 cm
  • Greutate 4.58 kg

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.