- 30%

Scaun auto pentru copii Maxi Cosi Morion i-Size (negru, 15-36kg)

665,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 950,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Este destinat copiilor cu inaltime intre 100 si 150 cm.

Nu are reglare pe inaltime a tetierei in sine, ci a intregului spatar. Aceasta inseamna ca panourile laterale sunt intotdeauna la aceeasi inaltime in raport cu centura de umar a copilului.

Testele de siguranta au confirmat calitatea inalta a scaunului si au dus la acordarea celei mai recente omologii i-Size. Panourile laterale largi si partile laterale ale tetierei protejeaza copilul in timpul impacturilor laterale prin absorbtia unei parti semnificative a energiei de impact.

Scaunul poate fi instalat folosind sistemul ISOFIX. Acest lucru ii garanteaza pozitia stabila in timpul conducerii si a virajelor.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.