- 43%

Saltea pentru bebelusi JOLLEIN (75 * 95 cm)

99,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 175,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest covor de joacă plastificat este o solutie sigura pentru atunci când copilul tău se rostogolește, stă, se târăște și stă în picioare. Oferă copilului dvs sprijin, astfel încât acesta sa nu alunece.

În plus, se curata usor cu o cârpă umeda.

Măsurând 75x95 cm, acest covoraș de joacă se potrivește în orice tarc de joacă de dimensiuni standard.

Covorașul de crawling este acoperit cu poliester plastificat 100% iar interiorul este format dintr-un strat gros de spumă PU de 1,5 cm.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.