- 38%

Saltea gonflabilă Intex Dura-Beam Plus, cu pompă eletrică (152 x 203 x 42 cm)

185,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Salteaua gonflabilă Dura Beam este realizată folosind tehnologia Fiber-Tech. Deflectoarele interioare sunt realizate dintr-o varietate de fibre de poliester, făcând salteaua mult mai puternică și mai ușoară.

Datorită noii tehnologii, ruptura despărțitorilor interioare este practic eliminată, salteaua a devenit stabilă chiar și atunci când mai multe persoane sunt așezate în același timp, iar fiabilitatea și durabilitatea produsului a crescut semnificativ.

Învelișul flocat nu permite lenjeriei să alunece și, în același timp, este ușor de curățat.

Pompa electrică încorporată vă permite să umflați și să dezumflați rapid patul și face posibilă reglarea elasticității acestuia.

În lipsa curentului electric, salteaua poate fi umflată cu o pompă mecanică. Pentru a face acest lucru, în centrul supapei există un orificiu pentru conectarea unei pompe mecanice.

Setul include o geantă pentru transport.

Detalii tehnice

  • Dimensiune: 99x191x42cm
  • Dimensiune pachet: 16x33x37cm
  • Greutate pachet: 5 kg
  • Grosimea peretelui superior și lateral: 0,53 mm
  • Grosimea peretelui inferior: 0,38 mm
  • Pompa electrica incorporata 220V
  • Puterea pompei: 90 W
  • Capacitatea pompei: 450 l/min
  • Timp de inflație 2 min
  • Capacitate maximă suportată: 136 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.