- 34%

Saltea gonflabila Intex 67770NP, 152x203x33cm

99,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Salteaua gonflabilă Intex Queen Dura-Beam Series H Mid Rise Airbed With Bip este realizată din material durabil de înaltă calitate, cu un tratament de suprafață moale și plăcut.

Cu pompa electrică încorporată, puteți umfla salteaua în câteva minute.

Tehnologia cu miez de aer cu mai multe camere asigură o izolare termică perfectă.

Tehnologia patentată Fiber-Tech® oferă suport pentru spatele obosit și previne rigiditatea musculară neplăcută, servind în același timp ca întăritură pentru întreaga saltea. Salteaua are o durată de viață lungă.

Este potrivit pentru călătorii, dar o puteți folosi și acasă pentru oaspeți.

  • vinil de înaltă calitate, cu material fin pe suprafață
  • pompă de aer încorporată 220-240V
  • practică și confortabilă
  • ușor și rapid de umflat
  • durată lungă de viață
  • proprietăți de izolare termică perfecte
  • dimensiuni 152 × 203 × 33 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.