- 30%

Saltea gonflabila Intex, 64902NP, 99x191x46cm 1 persoana

167,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 239,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Realizata cu tehnologia Fiber-Tech, alcatuita din mii de fibre de poliester ultrarezistente, garanteaza suport si confort in timpul somnului.

Are o căptușeală moale catifelată pentru mai mult confort și eleganță și este echipată cu o pompă electrică integrată, care îi permite să se umfle și să se dezumfle în aproximativ 2 minute.

Specificații

  • Dimensiuni: 99x191x46 cm
  • Tehnologia fibrelor
  • Material laminat rezistent cu 2 straturi
  • Acoperit cu material catifelat
  • Pompa incorporata 220-240V
  • Greutate maximă: 136 kg
  • Geanta de transport inclusa
  • Gata in 2 minute

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.