- 29%

Saltea gonflabila Intex 64412ND 191x99x46 cm

269,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 380,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Această saltea pneumatică este unul dintre cele mai confortabile produse de la Intex; patul pneumatic Intex Comfort-Plush. Este ideală pentru vacanțe în camping sau musafiri. Are o pompă încorporată.

Datorită tehnologiei Fiber-Tech în combinație cu stratul superior moale și înălțimea de 46 cm, acest pat de aer Intex Comfort-Plush este foarte confortabil pentru un somn bun.

  • 191 x 99 x 46 cm
  • Salteaua pneumatică este ușor de umflat și are un strat protector din velur.
  • Stratul superior al saltelei pneumatice Intex se simte moale si mentine asternuturile pe loc.
  • rapid datorita pompei incorporate.
  • Nu este recomandat pentru utilizare în exterior
  • Materialul se poate întinde la prima utilizare, poate fi necesar aer nou.
  • Pentru a curăța produsul, utilizați o cârpă umedă, fără detergent.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.