- 30%

Saltea gonflabila Intex 64136NP 203x152x42 cm

140,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Această saltea gonflabilă Queen Deluxe DURA-BEAM PLUS SERIES de la Intex face parte dintr-o gamă superioară de lux.

Conceput cu tehnologia Fiber-Tech, acest pat gonflabil oferă un confort sporit, stabilitate și suport. Înălțimea ridicată de 42 cm aduce comoditate și o senzație mai apropiată de saltelele tradiționale. Suprafața de dormit moale, catifelată și perna încorporată oferă un plus de confort, în timp ce pompa interioară puternică permite umflarea și dezumflarea ușoară. În plus, construcția unică a muchiilor furnizează, de asemenea, o stabilitate superioară. Este inclusă și o geantă de transport pentru depozitare și transport ușor.

Specificații

  • Dimensiuni: 203 x 152 x 42 cm (L x l x î)
  • Cu tehnologie Fiber-Tech
  • Salteaua este înălțată 42 cm de la podea pentru confort
  • Pernă încorporată pentru un plus de confort
  • Construcție unică a marginilor pentru stabilitate superioară
  • Pompă interioară puternică pentru umflare și dezumflare rapidă
  • Alimentare: 220 - 240 V~
  • Timp de umflare: 3,25 min
  • Număr articol Intex: 64136NP
  • Brand:INTEX

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.