- 30%

Saltea gonflabila Intex 64124NP, 152x203x42cm

245,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Soluția ideală in lipsa unui pat sulimentar pentru musafiri. Salteaua Queen Intex 64124 Dura Beam Pillow Rest are grijă de confortul și spațiul tău.

Materialele sunt durabile si specifice pentru a preveni perforarea, realizate din material flocat si rezistent la apa. Structura este din Fiber-Tech, compusa intern din mii de filamente de poliester, care confera produsului o rezistenta si lejeritate mai mare.

Echipat cu o pompă încorporată pentru a o umfla și dezumfla în doar câteva minute. In sfarsit, suprafata moale catifelata si perna integrata ofera confort si suport deosebit.

Specificații

  • Dimensiuni: 152x203x42 cm
  • Culoare: Albastru miez de noapte
  • Structura: Fibre Tech
  • Material flocat rezistent la apa
  • Pompă internă 220-240V
  • Geanta de transport inclusa
  • Capacitate maximă de greutate: 272 kg
  • Gata in 3 minute

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.