- 30%

Saltea camping NOMAD DARWIN XW 10.0 (198 * 77 * 10 cm)

420,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 600,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest covoraș cu grosimea de 10 centimetri este alegerea potrivită pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unui confort maxim în timpul vacanțelor în camping.

Darwin XW 10.0 este un covoraș de dormit cu model tip cutie, ceea ce înseamnă că pereții laterali sunt complet drepti. Suprafața de dormit este de 198 x 77 cm. Salteaua este fabricat din poliester robust atât în partea de sus, cât și în partea inferioară, partea superioară fiind ușor „periată” pentru o experiență de somn extra confortabilă. Salteaua este fabricat hidrofug într-un mod ecologic (fără PFC).

Ceea ce face Darwin XW 10.0 și mai confortabil este spuma moale, cu o grosime de 10 centimetri, pe interiorul saltelei. Spuma are o densitate mare, ceea ce asigură o bună izolare. Spuma nu este solidă, ci este perforată orizontal. Aceasta înseamnă că spuma conține așa-numitele tuneluri orizontale de aer, ceea ce economisește enorm greutatea și volumul de ambalare. In plus, spuma este prevazuta cu un tratament anti-bacterian care previne orice formare de mucegai.

Aceasta saltea are o supapă mare la îndemână care vă permite să o umflați și să o dezumflați. Supapa are 3 poziții: închis, jumătate deschis sau deschis. Funcția unidirecțională a supapei asigură că aerul rămâne în interior în timpul umflarii și în exterior în timpul dezumflarii. Se poate întoarce cu ușurință cu degetul în poziția dorită.

După ce ați înfășurat salteaua, o puteți depozita compact cu curelele de compresie furnizate și o puteți transporta cu ușurință în sacul de depozitare.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.