- 36%

Rulota LOL Surprise! OMG 4-in-1 Glamper (roz)

319,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Ii lipsesc oglinzile laterale.

LOL Surprise O.M.G. 4-in-1 Glamper este un vehicul argintiu, luxos, de tip rulota, fashion cu lumini si sunete pentru papusile L.O.L. Surprise!

Completeaza-ti colectia cu acest vehicul, de tip rulota, care iti poate plimba cu stil toate papusile LOL Surprise OMG si LOL Surprise dolls.

Setul LOL Surprise Glamper este 4 in 1: masina, casa, loc de joaca si escapada, dar si piscina luminata. Pregateste-te sa pleci intr-o aventura magica cu LOL Surprise!

Pachetul contine:

- 55 x Surprize LOL

- 10 x zone de perecut timpul liber cu accesorii unice

Partea din fata este detasabila, se transforma intr-o masina independenta cu faruri functionale, claxon si o cabina pentru Dj. Scaunele soferului sunt ajustabile pentru a se potrivi tuturor papusilor LOL Surprise.

Partea din spate se deschide pentru o experienta unica: zona pentru gratar, o cafenea, 2 paturi suprapuse si pat pentru papusa OMG, dar si perne pentru papusile LOL Surprise. Piscina inclusa, frumos luminata, include si un tobogan care va asigura cele mai frumoase petreceri la pisicina!

Avem chiar si un podium pentru papusi in asa fel incat ele sa poata defila in tinutele lor fashion dupa ce se pregatesc temeinic la masuta de toaleta cu oglinda, sertare si accesorii de make-up.

  • Dimensiuni Pachet: 21.59 x 58.42 x 29.21 cm
  • Produsul functioneaza cu 6 baterii AAA care nu sunt incluse in pachet

NOTA: PAPUSILE PREZENTATE NU SUNT INCLUSE.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.