- 48%

Rucsac VAUDE Unisex Citygo 23 (53 x 31 x 18 cm)

269,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 525,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest rucsac ultramodern, multifuncțional și rezistent cu un volum generos de 21+2 litri este cu adevărat ceva special!

Este un rucsac versatil care se adaptează perfect pe munte, cu bicicleta, în drumeții, chiar și în viața urbană de zi cu zi.

Un compartiment extern căptușit cu fermoar oferă acces rapid la un laptop de 13,3 inchi, un alt compartiment extern mai mic ține încărcătorul portabil, smartphone-ul sau alte obiecte asemănătoare, un compartiment principal mare este reglabil pe înălțime datorită închiderii înfășurate și poate fi, de asemenea, accesat convenabil prin fermoarul frontal.

CityGo strălucește, de asemenea, cu o organizare interioară sofisticată pentru ustensile de scris, chei și tot ceea ce trebuie găsit rapid și ușor. O cască sau încuietoare în U poate fi atașată rapid de curelele de compresie laterale și un buzunar lateral cu plasă oferă spațiu pentru un termos, o sticlă de apă sau o gustare pentru pauză.

Partea de contact din spate cu corpul Vent-Tex împreună cu centura ergonomică pentru umăr și șold asigură o potrivire confortabilă – chiar și atunci când rucsacul este încărcat complet. O altă caracteristică complet nouă este inovatorul LED: bucle special concepute care pot ține un kit Light me up (vândut separat) care funcționează cu un încărcător portabil - păstrându-vă vizibil chiar și atunci când mergeți pe off-road.

Rucsacul perfect pentru un stil de viață urban modern – indiferent dacă călătoriți cu bicicleta, autobuzul sau pe jos!

Eticheta VAUDE Green Shape reprezintă produse funcționale, ecologice, realizate din materiale durabile.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: 53 x 31 x 18 cm
  • Greutate: 780g
  • Volum: 23l
  • Greutate suportată: 0-4 kg

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.