- 38%

Rucsac laptop 15'' Fjällräven Käkanken

399,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 650,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Rucsacul este nou, nefolosit. Pe eticheta interioara destinata datelor proprietarului a fost scris si ulterior hasurat (a se vedea in poza).

Fjallraven Kanken este un rucsac unic pentru oras, cu un design simplu, atemporal. Versatilitatea acestui model poate fi dovedita prin longevitatea sa. A fost proiectat in 1978 in Suedia. Secretul succesului rucsacului Kanken consta in simplitatea acestuia si in materialul folosit.

Pentru rucsacul Kanken Laptop 15, designerii Fjallraven au decis sa foloseasca materialul sintetic vinil, care este foarte asemanator ca proprietati cu fibra naturala. Nu este acoperit cu niciun strat suplimentar de material, dar cand intra in contact cu apa, se umfla imediat, impiedicand patrunderea umezelii in rucsac.

In acelasi timp, Kanken pastreaza greutatea redusa si rezistenta ridicata la deteriorarea mecanica.

Accesul la rucsac este asigurat din fata cu un buzunar larg. Exista buzunare plate in lateral si un buzunar suplimentar in fata pentru articolele care necesita acces rapid.

Pe partea din fata, emblema marcii are proprietati reflectorizante care maresc siguranta deplasarii cu un rucsac pe intuneric.

Curelele de umar ale rucsacului sunt realizate dintr-o singura bucata de banda de polipropilena, care a fost integrata cu un maner practic. Rucsacul poate fi deci purtat intr-un mod traditional sau sub forma de geanta de mana.

O comoditate interesanta este si utilizarea unui covoras din spuma, care, pe langa rigidizarea spatelui, poate actiona si ca un covor de sezut. Va va fi util mai ales atunci cand doriti un moment de odihna sau doar sa petreceti timp la un picnic cu prietenii.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.