- 35%

Robot de Bucatarie Philips Viva Collection HR7510

298,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 459,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Motor puternic 800W Motorul puternic poate face faţă cu ușurinţă unei varietăţi impresionante de ingrediente, precum aluat de pâine, legume tari, brânză sau ciocolată. De asemenea, feliază și rade cu ușurinţă.

Disc 2 în 1 din oţel inoxidabil
Cu discul ergonomic cu două feţe este ușor să feliezi cu o faţă și să razi cu cealaltă!

Până la 5 porţii dintr-o dată
Bolul generos de 2,1 l (capacitate de lucru 1,5 l) îţi permite să amesteci până la 5 porţii de supă rece dintr-o singură mișcare.

Accesorii ce pot fi spălate în mașina de spălat vase
Toate accesoriile pot fi puse în raftul de sus al mașinii de spălat vase pentru curăţare ușoară.

Tehnologie PowerChop
Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere și castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât și pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor și pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

Peste 29 funcţii
Datorită celor peste 29 funcţii, posibilităţile sunt nelimitate: mâncare gătită, pâine, sosuri, sucuri și multe altele. Utilizează accesoriile de calitate superioară și multifuncţionale pentru a toca, pasa și mărunţi ingredientele (cu lama în formă de S) sau doar feliază și rade (discul 2 în 1).

Design care economisește spaţiul
Robotul de bucătărie compact Viva ocupă mai puţin spaţiu pe blatul de bucătărie, însă este complet echipat cu toate accesoriile esenţiale, care pot fi depozitate ușor în interiorul bolului.

Vas rezistent
Vasul rezistent de 1,5 litri are o capacitate de lucru de 1 litru, pentru până la 5 porţii de smoothie odată.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.