- 30%

Remorcă de bicicletă 3 în 1 Fillikid, pentru 2 copii

1.155,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.650,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

REMORCĂ DE BICICLETĂ, JOGGER ȘI BUGGY ÎN UNUL:  Puteți utiliza Fill Rhino pentru o lungă perioadă de timp și într-o varietate de moduri - conversia este rapidă și ușoară.

DESIGN COMPACT: Datorită lățimii sale mici, remorca de biciclete este perfectă pentru oraș și pistele înguste de biciclete.

SPAȚIU PENTRU DOI COPII: Oferă spațiu pentru 2 copii cu o greutate de până la 20 kg fiecare.

CONFORT: Axa din spate cu arc și roțile mari de înaltă calitate, cu spițe mari si anvelope pneumatice, asigură o călătorie lină.

Recomandare de vârstă:  utilizabil până la aproximativ 40 kg (20 kg per copil), de la 6 luni la 6 ani.

Ideală ca remorcă de biciclete pentru teren ferm și teren ușor, potrivită ca jogger în pădure și off-road, potrivită ca buggy pentru strazi asfaltate (oraș și parc).

Dotari: Anvelope pneumatice, capota 3 in 1 cu protectie impotriva insectelor, protectie impotriva ploii si protectie solara, fanion de siguranta, bara de tractiune pentru bicicleta cu cuplaj universal, roti buggy (17 cm), roata jogger (40 cm), celula de siguranta pentru pasageri

Caracteristică specială: portbagaj mare cu fermoar, scaune cu spătar reglabil infinit, glisor reglabil în 8 ori pe înălțime, material de acoperire hidrofug, ușor de pliat.

Cu o cuplare ușoară și decuplare și conversie în doar câțiva pași, puteți comuta oricând între remorca pentru biciclete, modul jogger sau buggy.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.